Fortsatt uppdrag för SÖRF

Sydöstra Skånes Räddningstjänst Förbund, SÖRF, fortsätter sitt samarbete med Jansäter Kommunikation även 2015.

- Vi glädjer oss naturligtvis åt detta. Det är ett oerhört intressant uppdrag att få ta fram en tidning, samtidigt kommer vi att hjälpa SÖRF att profilera sig genom nyheter och pressmeddelande via bland annat MyNewsdesk, säger Pia Jansäter, kommunikationsexpert.

Tillsammans med Ola Tedin, journalist, kommer Pia Jansäter att ta skriva spännande artiklar om SÖRFs verksamhet. SÖRF bildades den 1 januari 2000 genom att räddningstjänsterna i Simrishamn, Skurup, Tomelilla och Ystad organiserades i ett gemensamt kommunalförbund. I verksamheten ingår, förutom räddningstjänst, att förebygga olyckor genom att tillhandahålla utbildningar av olika slag och uppsökande verksamhet.

Senast numret av tidningen Säkert SÖRF

Ett nytt grepp för att öka din försäljning

Ett nytt grepp för att öka din försäljning 

 

”Jag har alltid fått mina kunder på rekommendationer”. Om du svarar så här kan jag varmt rekommendera en kontakt med Reco.se. På Jajjas och Recos frukostseminarium den 10 juni med titeln ”Så gör du dina besökare till ambassadörer ” blev jag övertygad. 

Tobias Basilius, VD och grundare av Reco.se, berättade att rekommendationer både driver och ökar din försäljning. Visst åker du hellre till ett hotell som du ser har flera bra rekommendationer än ett som inte har några. Reklam möts idag av en allt större skepsis och kunderna är mer misstänksamma och ängsliga. Allt fler företag levererar liknande produkter och tjänster. Det är här rekommendationerna kommer in i bilden. De ger större trygghet och skapar trovärdighet eftersom det förmedlas via någon annan. Du sitter inte själv och skriva några superlativer om ditt eget företag. 

Om du är intresserad och vill inleda samarbete med Reco så erhåller du ett rejält rabatterat pris just nu. Nämn gärna att du har tagit del av informationen i Jansäters nyhetsbrev. 

Reco är Sveriges största rekommendationssajt med 130 000 unika användare varje vecka. Enligt InternetWorld är Reco.se för andra året i rad Sveriges bästa rekommendationssajt. ”Nu har även Reco.se blivit uppköpt av Bonnier, vilket kommer innebära att vi kommer få ännu mer muskler. Kontentan kommer bli att vi kommer kunna nå ut till ännu fler nya kunder för våra samarbetspartners”, berättar Sara Karlsson på Reco.se. 

 

Fastighetsbyrån´s VD gick även ut i en kort film med varför det är viktigt att starta ett samarbete med Reco

 Exempel på hur det kommer se ut på deras hemsida: 

Fastighetsbyrån Östermalm

Googlesökning Östermalm Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån Östermalm Kontor

 

 

Fler exempel: 

Husman-Hagberg Botkyrka-Salem

Fastighetsbyrån Tumba

Länsförsäkringar Älvsjö/Hägersten

Fastighetsbyrån Hägersten-Älvsjö

Diplomat-Mäkleri

Designtrender

Ytterligare en talare under Internet i fokus var Anders Printz som pratade om de senaste trenderna inom design. Hur ser din logotyp och hemsida ut i de nya enheterna med tillhörande nya skärmbredder och format. Kan du böja din logotyp och vad händer i framtiden?

Vad mediebruset kommer innebära för företag

Din smartphone vibrerar konstant i fickan och bidrar till en konstant stimulering av sinnet.. Alla vill kommunicera och synas, privatpersoner som företag, vilket resulterar i ett intenstivt informationsflöde online. Nyhetens behag (eller förtvivlan) är inte lång eftersom de kommer så pass tätt efter varandra. Vi är idag experter på att sålla och välja ut den information vi vill ta till oss, helt enkelt för att urvalet är så pass stort och omväxlande, ett resultat av dagens mediebrus.

Tigrar med säljansvar

"Alla har ett säljansvar hos oss. Vi är tigrar. Det är vi som jagar istället för att bli jagade", säger Per Ekvall från ProspectEye. Vi fick under morgonen veta vad Lead Management och Marketing Automation är för någonting. Tove Verngren och Per Ekvall berättade om varför timing och rätt information är så viktigt inom försäljning.

Det enkla är det bästa

Amanda Ames, en produktdesigner med svenskt/engelskt ursprung, gav oss i tisdags en rejäl insyn i framtidens design, kommande trender och hur man som företagare kan ta inspiration av design i ens eget varumärke. Emmie Thorstenson gav oss inblick i konstfotografi och vad det står för, dess enkelhet och rättframhet.

Maria Schäfer, Meku

"Tack kära Jansäter-kommunikationsgäng för ett fantastiskt jobb med mina projekt under året som gått! Ni är allesammans alltid snabba, positiva och inte minst kunniga i era resp. arbetsområden. Och så var det, det här med kreativiteten...! Det är lätt att bli nöjd kund hos er, ni tar hand om allt mycket professionellt. Tusen tack, firma Meku och jag ser verkligen fram emot att jobba vidare med ämnet "Sömn" tillsammans med er under 2013!"

Maria Schäfer, Meku